VEEL GESTELDE VRAGEN

Contact

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

De gemiddelde levertijd is ongeveer 10 tot 15 werkdagen. We bestellen de producten direct bij de (buitenlandse) leverancier(s) en deze verstuurd de producten naar jou. Hierdoor zijn de kosten lager en het gemak voor de klant groter! Het zou een keer voor kunnen komen dat een levering vertraging oploopt en dat de maximale levertijd hierdoor wordt verlengt tot 21 werkdagen.

Waarom is mijn bestelling niet compleet?

Wij werken met verschillende leveranciers. Hierdoor kan het voorkomen dat producten afzonderlijk van elkaar worden verstuurd. Meestal zit er een verschil van 2-3 werkdagen tussen.

Wat zijn de verzendkosten?

GEEN verzendkosten! We houden graag de prijzen laag en hanteren géén verzendkosten. Retourkosten zijn daarentegen wel op rekening van de klant.

Waarom heb ik geen bevestigingsmail ontvangen?

Baby to Be is een jong en een nog minder bekend bedrijf. Het kan daarom voorkomen dat onze mails niet herkent worden door je mailbox en in de map “spam” of “ongewenst” terecht komen.

Ik heb een bestelling geplaatst, wat nu?

Wanneer je bij ons een bestelling hebt geplaatst, sturen wij een orderbevestiging en factuur op via mail. Hierna sturen wij jouw order op naar onze leveranciers, welke op hun beurt voor jou aan de slag gaan met het verpakken en verzenden van jouw nieuwe producten voor je baby!